Programa de joves Setmana social (SW)

Les classes de la Social Week tornen al Centre d’Activitats

Les classes de la Social Week.01 han tornat a fer-se al centre d’activitats d’Amics del Nepal aquest 18 de gener, després del  començament de la pandèmia i amb el tancament del país al març de 2020. Durant aquests 10 mesos s’han anat realitzant sessions d’EDP online amb diferents grups del programa de joves i nens.

Les sessions de la Social Week.01 tenen com a objectiu desenvolupar els conceptes de drets i responsabilitats, drets humans i drets de la dona, a través de classes regulars que inclouen tallers de teatre al centre d’activitats d’Amics del Nepal. També es vol que els joves i nens desenvolupin habilitats per a la vida actual (creativitat, pensament crític, comunicació, col·laboració i cura) utilitzant un aprenentatge basat en projectes, enfocament utilitzat per Amics del Nepal per a tots els projectes de la Socila Week (setmana social).

Les sessiones es desenvoluparan amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març i s’espera que l’esdeveniment final es realitzi a Bhimphedi Balmandir.

Esperem utilitzar aquestes sessions de la Social Week.01 com una plataforma per ajudar als nostres estudiants a aprendre, créixer i comprendre millor els problemes dels drets de les dones al Nepal.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès