Hora de formació Notícies

Senderisme d’any nou

El projecte d’hora de formació és un projecte del programa de joves d’Amics del Nepal iniciat el 2019 amb l’objectiu de desenvolupar i formar el personal i als interns a través de la realització de diversos esdeveniments, seminaris, exposicions, i altres formacions, així com algunes activitats a l’aire lliure. Amics del Nepal creu que els treballadors, amb la formació i el desenvolupament necessari, poden exercir millor les seves feines i comprendre millor les seves responsabilitats. A més d’assolir els objectius de l’organització a través de les mesures necessàries, Amics del Nepal també s’implica per crear un bon clima de treball i ajudar al personal a aconseguir els seus objectius i el desenvolupament de les seves habilitats personals.

Des que va començar la pandèmia, Amics del Nepal no havia pogut organitzar amb el personal ni sortides ni excursions a causa de el tancament i al seguiment de les mesures de salut i seguretat. Ara s’han pogut reprendre, en gran mesura, la majoria de les activitats a la vall de Katmandú. Així, seguint totes les precaucions de seguretat, Amics del Nepal va organitzar una petita caminada pel personal i els interns el dia d’any nou, 1 de gener. La caminada es va realitzar dins de la vall de Gokarna-Shivapuri-Budhanilkantha. L’excursió va començar a les 9 del matí i va acabar a la tarda, amb un berenar per a celebrar-ho. Tres joves de Bhimphedi Balmandir, que actualment viuen a Katmandú, també es van unir a l’excursió. Va ser una activitat per agafar aire fresc i una bona manera de començar l’any per al personal i els voluntaris.

Aquesta activitat a l’aire lliure era necessària per al personal i els interns que s’havien abstingut de qualsevol excursió durant els últims nou mesos. A més, va ser una gran oportunitat per passar temps fora de la feina, el que va ajudar a conèixer-se més i a construir una connexió més sòlida.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès