Namuna Bari Programa d'expansió

Namuna Bari: tancament fase 1

Namuna Bari és un dels projectes d’Amics del Nepal que s’emmarca dins del Programa deDones. El projecte es va iniciar el setembre de 2017, amb una implantació real en el territori a partir del febrer de 2019 al centre d’acolliment Bhimphedi Children’s Home. El projecte es va iniciar amb la finalitat principal d’ajudar els nens de la casa d’acollida a ser més sostenibles, aprofitant l’hort, i a proporcionar-los una dieta més equilibrada.

El projecte té d’altres objectius, com el d’implicar i empoderar les dones de la llar d’infants i la comunitat local a aprendre, desenvolupar i aplicar habilitats agrícoles per a una millor subsistència alimentària. El projecte també pretén ser un centre de recursos i aprenentatge on la gent pugui intercanviar i ampliar els seus coneixements agrícoles. Namuna Bari vol ser un lloc on experimentar i provar tècniques noves, incorporant alternatives sostenibles i noves tecnologies de cultiu.

El projecte Namuna Bari és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Montornés del Vallès i ha estat possible durant el periode 2018 – 2020 gràcies al suport d’Ateneu del Món i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.