Programa de joves Setmana social (SW)

Tancament de la fase 2 del Projecte de desenvolupament d’anglès online per joves

La segona fase del Projecte de desenvolupament d’anglès online (PDA) va durar cinc setmanes i va acabar el dia 24 de desembre del 2020. Mentre que la primera fase va tenir com a objectiu que els estudiants aconseguissin un nivell bàsic d’anglès i milloressin els errors en habilitats lingüístiques, la segona es va basar en l’autoexpressió. Al final de la sessió, els estudiants van aconseguir expressar-se de manera entenedora.

A la segona fase es van presentar conceptes com ara l’autoconeixement del jo a través de diversos mitjans d’expressió. Es van introduir dos components bàsics de la gramàtica: el verb en temps present i els modismes de l’adverbi. Quan va finalitzar, els joves havien pogut interioritzar els conceptes clau i havien après a expressar-se i comunicar-se a través del mitjà d’expressió amb el qual se sentien més còmodes.

Les sessions es van dur a terme de forma dinàmica, es va proporcionar material digital als estudiants i se’ls va encomanar tasques per fer a casa. Durant les sessions es van fer servir vídeos, fotografies i històries com a mitjans d’aprenentatge. Esperem que la propera sessió de joves es pugui desenvolupar físicament al Centre d’Activitats d’Amics del Nepal, com a Setmana Social. 01

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès