Classes per projectes (PBL) Suport a les famílies

Distribució de dispositius i plans de dades als beneficiaris d’Amics del Nepal

Tot i que les escoles i universitats no estan en ple funcionament, han estat oferint educació online per als seus estudiants des que es va aixecar el confinament al juliol de 2020, després de 4 mesos de bloqueig.

Sense senyals clares que les escoles tornin a obrir aviat, l’accés a Internet i als dispositius s’han convertit en una necessitat perquè els nens/es segueixin les seves classes online. La majoria dels nostres nens/es beneficiaris han assistit regularment a les sessions. No obstant això, algunes famílies han tingut dificultats per oferir dispositius als seus fills/es. A més dels dispositius, els problemes d’Internet també han augmentat, ja que els plans de dades són cars al Nepal i les famílies no tenen wifi a les seves llars.

Així, analitzant el context actual i la necessitat d’aprenentatge a distància, aquest novembre Amics del Nepal vam distribuir dispositius mòbils/tauletes a 7 nens/es que estan cursant per sota del curs X, juntament amb plans de dades mensuals a tots els beneficiaris que assisteixen a classes online.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, l’Ajuntament de Sant Quize del Vallès i Ateneu del Món: