Amor CH Bhimphedi CH Biratnagar CH Patan CH Programa d'infants

Un any escolar sense els exàmens d’accés SEE

L’Examen d’Educació Secundària (SEE per les sigles en anglès) també es considera “la porta d’accés” a l’educació superior al Nepal. Aquest any, la SEE es va posposar just abans del dia de l’examen ja que no era segur realitzar-la a causa de la pandèmia global. Amb l’augment de casos de COVID-19 en tot el Nepal i el món, la Junta Nacional d’Exàmens (NEB) va decidir no fer l’examen després de posposar-ho diverses vegades per evitar el risc de la pandèmia. Es va demanar a les escoles que examinessin als seus estudiants en funció dels seus exàmens interns i presentessin els resultats a la junta per preparar les avaluacions finals.

Després de gairebé quatre mesos de deliberacions, la NEB va publicar els resultats del SEE el 18 d’agost. Hi va haver moltes crítiques sobre els resultats en les xarxes socials. No obstant això, a causa de la situació, no era factible tornar a fer l’examen per a una millor avaluació.

Amics de Nepal va comptar amb alguns beneficiaris de les cases d’acolliment i del Programa de Nens, que van aparèixer en la SEE. D’Amor Children’s Home vam tenir dos estudiants, Dipendra Dhami i Rajesh Khatri, que van obtenir un 4.0 GPA (A+) i un 3.75 GPA (A+) respectivament. De Bhimphedi Balmandir, tres estudiants que van ser a l’avaluació de SEE; Kamal Dhami, Ramraj Shahi i Saran Praja van obtenir una puntuació de 2.35 GPA (C+), 2.10 GPA (C+) i 1.95 GPA (C) respectivament. De Biratnagar Balashram, Asmita Thapa va obtenir un 4 GPA (A+) i de Patan Children ‘s Home, Dipti Lamichhane va obtenir un 3.75 GPA (A+). Del Programa de Nens d’Amics del Nepal (Katmandú) 4 estudiants van obtenir els següents resultats; Alka Rai (A), Dawa Tamang (A +), Safira Khadka (A) i Sitasma Limbu (A +).

Ens agradaria felicitar a tots els nostres estudiants per haver completat la seva educació secundària i desitjar-los el millor futur. Segurament tots ells continuaran amb l’escola secundària o amb estudis tècnics tan aviat com se’ls permeti obrir a les escoles i universitats.