Programa de joves

Orientació professional online

Després d’un llarg parèntesi per la pandèmia de la COVID-19, Amics del Nepal ha tornat, aquesta vegada a través de sessions en línia per reprendre els projectes educatius dels programes Infantil i Juvenil. Hem començat amb unes sessions d’”Orientació i Guia Professional” entre els joves que participen al programa “Social Hours” i altres joves que ja estan cursant estudis superiors gràcies al suport d’Amics del Nepal.

Esperem que les properes setmanes siguin una experiència immersiva i productiva que ajudin als nostres beneficiaris en el seu camí cap a l’educació superior i la vida. I també que aquesta orientació els serveixi per obtenir una millor comprensió d’ells mateixos i de l’entorn difícil actual. 

Gràcies a tots els que hi van participar; esperem continuar aprenent i explorant junts.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès