Amor CH Cases d'acolliment Notícies

Les reformes dels lavabos exteriors d’Amor completades

Estem molt contents de mostrar el resultat de les obres de reforma als lavabos exteriors del centre d’acollida Amor Children’s Home, que acull nens i joves.

El centre està situat a l’extrem occidental del Nepal, i està gestionat per Children’s Home amb el suport d’Amics del Nepal. Des de la seva construcció, als anys noranta, s’han anat realitzant obres de manteniment i millora, és una casa gran i també és gran el desgast quan els habitants són infants i joves!

La Fundació María Francisca de Roviralta és una entitat que ha confiat des de fa ja més de 20 anys en la tasca d’Amics del Nepal envers el compromís de millora de les condicions de vida, habitatge, entorn de salut i higiene, d’infants i joves en situació d’extrema vulnerabilitat.

Una vegada més, el suport econòmic de la fundació ha fet possible la reforma d’aquestes instal·lacions exteriors de la casa, que consta de diversos lavabos i espais d’higiene, molt utilitzats pels nens i nois que viuen al centre, tant en les estones de lleure com per refrescar-se i rentar-se en tornar de l’escola.

Coincidint amb els primers 25 anys de vida de l’associació, ens fa molt feliços estrenar millores per als beneficiaris dels programes d’Amics del Nepal.

Abans:

Després: