Bhimphedi CH Cases d'acolliment Notícies

Durant confinament, l’escola a casa

Des del 5 d’abril els infants i el personal es troba confinat de la casa d’acolliment de Bhimphedi.

Com les escoles estan tancades i no poden oferir educació a distància, per tal de continuar amb l’educació dels infants, s’han organitzat a la casa d’acolliment sis grups de treball. 

La cuina, l’oficina, la sala d’ordinadors, la sala d’estudi i el jardí s’han convertit en les noves classes i espais de treball educatiu.

Els nois més grans de la casa d’acolliment i el personal (l’educadora Ranjita, el director Surendra, i l’ajudant del director Raj) són els professors en temps de confinament.

En Kush, el jove encarregat del projecte Namuna Bari del programa de dones d’Amics del Nepal, Ateneu del Món i l’Ajuntament de Sant Quirze, és ara el professor d’alfabetització de les didis.

Com a l’escola del Nepal és habitual utilitzar uniforme, utilitzen les samarretes que va donar l’escola Joan Blanquer de Castellar del Vallès com a uniforme en temps de confinament! 

Amb aquesta nova organització, el personal de la casa garanteix que els nens i nenes mantinguin bones rutines i continuïn amb el seu aprenentatge en aquests temps excepcionals.