Notícies

COVID19 – Amics del Nepal respon!

Amics del Nepal comença una campanya de micromecenatge per a fer front a la situació d’emergència en que es troba Nepal durant el confinament que encara continua. Hi pots col·laborar?

https://www.migranodearena.org/reto/22114/covid19-amics-del-nepal-responde

El confinament al Nepal ha deixat sense recursos a moltes famílies. En aquest moment crucial de la Pandèmia Global COVID-19 (Coronavirus) i la situació de bloqueig a nivell nacional, moltes persones s’han vist afectades directament, especialment aquelles que treballen per un salari diari. Com que el bloqueig s’ha allargat durant gairebé 3 mesos i continua, hi ha moltes famílies que ja han començat a quedar-se sense els recursos per adquirir menjar i lluiten per mantenir-se durant aquest període de confinament.

La impossibilitat d’obrir petits negocis, anar a la feina o  sortir al carrer a vendre productes per a la subsistència, han abocat a una situació d’emergència nutricional a molts milers de persones, en un país on el sistema públic d’ajut social és absolutament insuficient i precari.

Comprenent la situació d’emergència, vam contactar amb les famílies dels nostres beneficiaris per conèixer la seva situació i l’efecte del bloqueig en la seva vida diària. L’Equip d’Amics del Nepal a Katmandú va detectar el problema real causat pel confinament i ha començat a proporcionar materials d’alleujament. 

Amics del Nepal ja està donant suport en diferents accions en aquesta situació d’emergència:

  • Ajut directe als beneficiaris dels diferents programes propis (programes de nens, joves i dones).
  • Suport a organitzacions locals en l’elaboració de menjars diaris destinats a famílies en situació vulnerable. 
  • Suport a l’organització Clean up Nepal en el subministrament d’equips de protecció individual a treballadors de recollida d’escombraries.

Amics del Nepal sempre ha treballat pel benestar de la comunitat nepalí.

Desitgem la bona salut dels nostres beneficiaris i les seves famílies. Volem seguir ajudant-los també en els propers dies mentre el bloqueig continua i fins que es recuperin econòmicament. 

Ens ajudes a fer-ho possible?

Total de Beneficiaris de la campanya d’emergència: 420 persones

Quantitat necessaria pels mesos de juny, juliol i agost: 4.740€