Bhimphedi CH

Activitats esportives a Bhimphedi

Del 26 al 28 de desembre es va organitzar un esdeveniment esportiu a Bhimphedi Balmandir. L’esdeveniment esportiu es va dur a terme amb l’ajuda de personal de Balmandir i un voluntari. L’esport és una molt bona manera de fer interactuar els nens i motivar-los. També, és una bona manera de mantenir l’interès dels nens i pot ser una plataforma d’aprenentatge per a tots ells.

Primer, es van formar tres grups amb el mateix nombre de jugadors, formats per nens de diferents edats: infantil, juvenil i adult, ja que hi havien jocs específics per a cada franja d’edat. Més tard, es va seleccionar un capità per a cada grup que va assignar els jocs i va informar sobre les regles i la tècnica.

En l’esdeveniment es van realitzar diferents jocs per als més petits i els joves, com una carrera matemàtica, la cursa de sacs, rebentar globus, una cursa d’equilibri amb una cullera a la boca… Els jocs que es juguen a nivell internacional com el futbol, córrer una marató, el salt de longitud i el salt d’alçada van ser realitzats pels nois més grans.
La idea principal d’organitzar esdeveniments esportius és impulsar el treball grupal i fer que els nens siguin proactius. A part d’això, els esports i els jocs són sempre la millor manera de mantenir els nens motivats per l’aprenentatge. Tornarem de nou amb un altre emocionant esdeveniment a Bhimphedi Balmandir.