Biratnagar CH Esdeveniments

Taller de salut i esdeveniment esportiu a Biratnagar

Amics del Nepal ha realitzat dos esdeveniments en menys d’un any a Biratnagar. Aquesta última vegada, sota la supervisió de l’Ashram Purbanchal Bal, vam realitzar un taller de salut i un esdeveniment esportiu. Els dos esdeveniments es van organitzar el 29 i 30 de desembre. I al voltant de 48 nens van participar activament en els dos tallers.

El 29 de desembre es va realitzar un taller de salut entre el personal i els nens de la llar infantil. El taller de salut va ser sobre atenció bàsica (com raspallar-se les dents i les mans) i RCP (respiració cardiopulmonar). A més, es va lliurar una farmaciola de primers auxilis a l’Ashram. El motiu principal d’aquest taller és que els nois prenguin consciència sobre l’atenció bàsica de salut com a necessitat vital.

El següent dia es va realitzar un esdeveniment esportiu entre els nens de l’Ashram de Purbanchal Bal. Gairebé tots els estudiants van participar en l’esdeveniment. Bàsicament, l’esdeveniment es va organitzar fent tres grups de nivell: infantil, jove i adult. L’objectiu d’aquesta trobada esportiva és fer que els estudiants treballin en equip i es converteixin en jugadors actius. A més de que els estudiants han hagut d’aprendre les regles dels jocs primer i seguir-les sense fer trampes.

Per tant, dur a terme aquests esdeveniments esportiu poden ajudar els nens a desenvolupar les seves habilitats de cooperació, augmentar la seva autoestima i mantenir-los actius mentalment i físicament.