Classes de dansa Esdeveniments

Competició de dansa Amics Open Dance Competition 2019

El Centre d’Activitats Amics de Nepal de Katmandú va dur a terme la 5a Competició de Dansa el 7 de desembre de 2019. Després del terratrèmol a l’any 2015, Amics de Nepal va començar a organitzar aquest esdeveniment amb l’objectiu de proporcionar entreteniment a la comunitat, i ha resultat ser un bon mitjà per animar els nens i joves a expressar-se a través del ball. La competició se celebra tots els anys al desembre entre nens i joves, la majoria dels quals pertanyen a la comunitat de Chabahil i Boudha. Aquest any, a més, també s’han inscrit participants de tota la vall de Katmandú.

En aquesta cinquena edició, al voltant de 60 participants en solitari, duo o en grups es van presentar al certamen. Uns 35 participants van arribar a la final el 7 de desembre que es va celebrar a la plaça comunitària de Maijubahal. Ens va sorprendre l’entusiasme de tots els participants. Per seguir motivant aquests talents, vam repartir a tots els participants un petit detall com a mostra d’agraïmen

L’esdeveniment pretén desenvolupar les habilitats dels joves d’Amics del Nepal per organitzar i administrar aquest tipus d’esdeveniments i aprendre d’ells. Ha estat una plataforma per exposar les seves habilitats organitzatives. L’esdeveniment va ser organitzat i administrat pels joves amb el suport del nostre personal i voluntaris com a projecte final del Programa de Joves, anomenat Social Week.02.