Awasuka

Els inicis del Programa Awasuka

Així va començar el programa AWASUKA, l’any 2015. Aquest video es va rodar durant la tardor del 2015 entre Nepal i Barcelona, per part de la periodista Sara Barrera. Més tard es van afegir unes imatges addicionals rodades per Juan Carlos Lausín a Barcelona.
Per diversos motius no s’ha pogut publicar fins aquest any, però tot i el retard, hem cregut oportú fer-ho, per tal de documentar com es van viure els moments posteriors al terratrèmol. Apart dels participants del programa, en el reportatge tambe hi apareixen treballadors d’Amics del Nepal i habitants del poble de Bhimphedi.

Cal aclarir que la feina global del programa no es veu representada en aquest document visual. La majoria de les tasques es van anar materialitzant posteriorment a aquest rodatge: els prototips, la col.laboració amb Rotary Club Kantipur, les noves cases construïdes, les formacions sobre aigua potable, el sistema de reforç de cases, les cases reforçades, la construcció de xemeneies i les activitats entorn al mediambient entre d’altres.
Subtítols en català al video i en anglès a Youtube (cal activar-los).