Awasuka

Awasuka assisteix al Taller de Practical Action sobre “Cuines sense fum per a tothom”

El passat divendres, 27 de setembre, el Programa AWASUKA va ser convidat al taller de clausura “Cuines Sense Fum: Solucions per a Tothom” organitzat per PRÀCTICAL ACTION a Katmandú. Vam tenir l’oportunitat de conèixer moltes altres entitats que també treballen aquest tema amb les que vam poder intercanviar opinions. Estem molt contents d’haver col·laborat amb Practical Action en la instal·lació de xemeneies a Bhimphedi, i també que el nostre treball de sensibilització hagi estat reconegut. Awasuka (Amics del Nepal, base A i CCD-UPC) i Club Rotary van ser mencionats en diverses presentacions, per haver arribat a molts beneficiaris en poc temps. Esperem que el projecte de Practical Action es pugui reiniciar en un futur proper, ja que moltes cases del Nepal encara pateixen contaminació interior de fums.