Programa de joves Setmana social (SW)

Tancament del Curs After SEE

El curs After S.E.E, enfocat als joves de grau 10 i de 10 setmanes de durada, va acabar el 17 de juny. Durant aquest curs, els joves van participar en la construcció d’un hort urbà a la terrassa de l’oficina d’Amics del Nepal, a Katmandú. El projecte va girar entorn els tòpics de medi ambient i economia circular. En aquest curs, els joves van tenir diferents oportunitats i espais d’aprenentatge on van poder comprendre millor els objectius i les metes del projecte “Urban Garden”.

Després d’acabar el muntatge de l’hort urbà, es va escollir un dia per fer la inauguració que consistiria en un esdeveniment comunitari on els joves poguessin mostrar el seu treball. El dia escollit va ser el 5 de juny, el Dia Mundial del Medi Ambient, i es va aprofitar per celebrar el tancament del curs After S.E.E. A més, durant l’esdeveniment es va comptar amb la ponència del Director Executiu de Clean up Nepal, organització amb la qual Amics del Nepal també col·labora.

Després d’observar les actuacions de cada un dels joves durant l’esdeveniment, podem dir que estem orgullosos que els objectius del curs s’han aconseguit. I, encara que el curs After S.E.E ha finalitzat, nosaltres encara no hem acabat. A partir del 15 de juliol, obrirem una altra sessió del Projecte per a Joves (de 9 mesos de durada) per a aquells joves que van assistir amb èxit al curs After S.E.E, així com també per a nous estudiants que hi estiguin interessats.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès