Classes de dansa Classes per projectes (PBL) Programa d'infants Voluntariat de salut

Taller de salut amb els nens i nenes del Centre d’Activitats

Voluntaris de Barcelona van realitzar a les classes de repàs i de dansa del Centre d’Activitats d’Amics del Nepal un taller de salut, els dies 3 i 5 de juny, respectivament. El taller tenia l’objectiu d’ensenyar la necessitat d’adquirir les tècniques per realitzar una RCP (Reanimació Cardiopulmonar) així com també pràctiques higièniques bàsiques de com rentar-se les mans i raspallar-se les dents correctament.

Els tallers van ser presentats pel Dr. Miquel i la Rut on van compartir per primera vegada al centre tota la informació i els passos relacionats amb la RCP: com es fa quan el pacient està conscient així com inconscient. A més de la presentació teòrica, els voluntaris van demostrar pràcticament el procés davant de tots els estudiants de les dues classes, que després van haver de practicar. Per acabar el taller, es va dur a terme una petita sessió sobre higiene personal on els estudiants van aprendre la forma correcta de netejar-se les mans i les dents. El taller va durar una hora i va finalitzar amb la repartició de nous raspalls de dents per a tots els nens.