Bhimphedi CH

Viatge a Chandragiri

Amics del Nepal dona l’oportunitat a la família de Balmandir, de la casa d’acollida de Bhimphedi, a fer un viatge cada any. Viatjar és una manera de conèixer la natura i dona l’oportunitat d’aprendre i crear relacions més fortes amb els teus companys de viatge. També dona l’oportunitat als nens de participar en una activitat diferent on desenvolupin noves habilitats i descobreixin nous llocs, persones i cultures. Tenint en compte això, aquest any vam visitar Chandragiri Hills. Aquest lloc està a 2.551 metres sobre el nivell del mar i es troba al sud-oest de la vall de Katmandú. Des d’allà, es poden veure les vistes panoràmiques de la vall de Katmandú i de les serralades de l’Himàlaia.

Vam començar el nostre viatge amb bus i vam fer una parada a Chitlang, que es troba a uns 40 quilòmetres al sud de Bhimphedi. Allà vam dinar el que els nois més grans de la casa van preparar pel matí. Després de dinar, vam caminar durant mitja hora per arribar al nostre destí, Chandragiri. Els nens més petits es van cansar després d’haver caminat una estona així que els seus germans grans els van portar a l’esquena. Tots van oblidar el cansament quan van arribar al cim i van començar a gaudir de les boniques vistes, van jugar a jocs i van capturar els seus records a les càmeres.

De tornada vam visitar la presa de Kulekhani, que és coneguda com el llac artificial del Nepal construït per a generar electricitat. També vam visitar una granja d’ovelles i un lloc anomenat Markhu, on vam anar a navegar. Tots van gaudir, van aprendre alguna cosa nova i van passar un dia inoblidable durant aquest viatge.