Programa de joves Setmana social (SW)

Representació teatral a Mary Ward School, Jhamsikhel

Els joves de la classe XI d’Amics del Nepal, juntament amb alguns joves nous del curs “After S.E.E. 2019” van realitzar una obra de teatre el 3 de juny a la Mary Ward School, a Jhamsikhel, Patan. Aquesta actuació es va fer en col·laboració amb Clean Up Nepal, que recolza el projecte Zero Waste.

L’obra de teatre i l’actuació en si, va exposar als nostres joves a una gran experiència on, de fet, va ser la primera obra de teatre per a alguns dels nostres joves, que es van incorporar recentment al curs “After S.E.E” d’Amics. El contingut principal de la obra va ser crear consciència entre els escolars sobre la segregació de residus i oferir solucions sostenibles per fer front a aquests residus.

Va ser una altra col·laboració productiva amb Clean Up Nepal, ja que Amics del Nepal també va ser remunerat per l’actuació, la qual cosa ens ha motivat a trobar més maneres estratègiques per impulsar la nostra generació d’ingressos de forma local.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès