Bhimphedi CH

Estic “single”, la nova dansa dels Balmandir Guys

“Single Chhu” és el nou vídeo de dansa dels Balmandir Guys, el grup de ballarins de la casa d’acolliment de Bhimphedi.

Aquest vídeo ha estat gravat en només tres dies i es poden veure escenes de diferents localitzacions de Bhimphedi: la casa d’acolliment, la zona sagrada del “pokhari” i la pista multiesportiva.

Aquest cop els Balmandir Guys han treballat amb la col·laboració dels Bhimphedi Guys (un grup de dança de Bhimphedi que és molt famós al Nepal). Els Bhimphedi Guys van cedir la càmera per a gravar el vídeo amb bona qualitat i un dels membres d’aquest grup, en Sabin Lama, va donar el concepte del vídeo i també va ajudar en la direcció.

En Nirmal Lama, el ballarí principal dels Bhimphedi Guys, ha editat el vídeo per ajudar als nens de la casa d’acolliment a fer millores en la seva feina.

Els ballarins principals del vídeo són en Ram Raj, en Kamal i en Manish. En Ramesh, en Sumit i en Surendra també actúen en el vídeo.

En Ram Raj i en Kamal ja han ballat i actuat en alguns vídeos oficials dels Bhimphedi Guys des de fa forces anys, i ha estat una gran oportunitat per a ells per a créixer i millorar tant el ball com la interpretació.

Esperem que us agradi el vídeo i el compartiu a les xarxes!