Bhimphedi CH Namuna Bari

Tallers inicials Namuna Bari a Balmandir

El grup de joves de la classe XI d’Amics va visitar Balmandir, el centre d’acollida de Bhimphedi, de l’1 al 3 de març per realitzar un esdeveniment. Aquesta sortida va formar part de la sèrie d’esdeveniments comunitaris que els joves d’Amics organitzen cada mes per millorar les seves habilitats d’exposició i defensar els projectes d’ADN. En aquest esdeveniment en particular, l’objectiu principal va ser presentar i donar a conèixer el projecte “Namuna Bari” als nens i al personal de Bhimphedi. Això es va fer proporcionant coneixement sobre el cultiu de fongs i involucrant-los en diferents activitats expressament del projecte Namuna Bari.

Els tres dies es van dividir en diferents jocs, activitats i tallers en els quals els joves també van realitzar un drama sobre compost. Els tres tallers realitzats pels joves van ser: nomenar i pintar vegetals (per als nens més petits del centre), nomenar els horts i realitzar mapes tridimensionals de Balmandir (per als més grans). A més, el cap del centre va inaugurar oficialment la caixa de calefacció automàtica, explicant la importància de mantenir-la segura i cuidar-la per a la seva major producció i eficiència per a la producció de fongs. En total, les activitats es van dur a terme durant tres hores l’1 de març i cinc hores el 2 de març pel grup de joves d’Amics amb el suport del coordinador del Projecte Jove de Kàtmandu, Rohit Gurung.

En resum, l’esdeveniment va ser un gran èxit, tant per als nens de Balmandir que van poder interactuar amb els nous joves de Kathmandu, i també va ser una oportunitat perquè els nostres joves organitzessin un esdeveniment i aprenguessin més sobre el projecte de Namuna Bari.

El projecte Namuna Bari és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Sant Quirze i Ateneu del Món.

  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El projecte Namuna Bari és possible gràcies al suport d’Ateneu del Món i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès: