Cases d'acolliment Esdeveniments Hores socials (SH) Programa de joves

Festivals de menjar a Siphal

Siphal Children Protection Home és una de les branques de l’Organització de Nens del Nepal (NCO) a Naxal, Katmandú. Amics del Nepal ha donat suport a Siphal CPH mitjançant la celebració de festivals de menjar un dissabte al mes, on els nens estan exposats a la preparació d’aliments i varietats de plats.

El 16 de febrer de 2019, vam fer momos de pollastre i paneer (formatge fresc) per a més de 90 nens, inclòs el personal. Va ser un gran desafiament per a l’equip i també una bona exposició per als nostres joves d’Amics que estudien Gestió Hotelera. L’objectiu principal del festival de menjar és involucrar els nens en l’activitat de cuinar, que és una acció molt bàsica que han d’aprendre. Organitzarem un altre festival gastronòmic el proper mes a la Llar d’Infants de Siphal amb un altre menú diferent.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès