Esdeveniments

Al sisè quinto solidari pel nepal vam fer plena!

Plena de gent, d’ambient, de families, d’amics, de lots de regal… El centre S.C.R El Ciervo de Sabadell va estar ple en tot moment en la sisena edició del Quinto que Amics del Nepal va organitzar per recaptar fons pel centre d’acollida de Bhimphedi.
Va ser el dia 22 de Desembre, la mateixa tarda que el sorteig de Nadal, i igual que la loteria, aquella tarda vam repartir moltes línies (quintos a Sabadell), moltes plenes, i algun lot de regal per les partides especials. Agrair a tothom que va venir a jugar una estona i col•laborar amb nosaltres. A tots els “lloros”, que per qui no ho sàpiga, és el cantant dels números. Vam tenir lloros veterans i també algun novell que s’estrenava, gens malament. Voluntaris d’Amics del Nepal, on igual que els lloros, els mes veterans ensenyaven al novells com es jugava al Quinto. Tu tampoc saps com es juga? Hauràs de venir l’any vinent i t’ho expliquem… 😀
Fins i tot la nostre gent Nepalesa va participar. Al llarg de la tarda es van fer dues partides especials, on aquest cop, els lloros eren els nostres joves i dones que participen dels programes que Amics del Nepal treballa allà: el Programa de Joves, i el Programa d’Alfabetització per la Dona.
Així, tots plegats vam gaudir d’una tarda diferent, divertida, i on es van recaptar 380 € pel centre de Bhimphedi. Gràcies!