Esdeveniments

Un gran divendres

La 23a trobada anual d’Amics del Nepal al Cercle de Gràcia de Barcelona va poder comptar amb l’assistència d’un centenar d’enamorats del Nepal, que ens van acompanyar en aquesta celebració i van poder apropar-se en aquest país de contrastos.

Un cop en Daniel Roig, president de l’associació, va donar la benvinguda als assistents i va presentar el nou centre d’activitats a Kathmandhu, diferents membres de la Junta actual van anar pujant a l’escenari per presentar alguns vídeos que mostren la nostra feina feta a terreny: la Mireia Crossa va presentar el programa d’Alfabetització de dones i l’Enric Recoder el projecte Clean Up Nepal com a exemple de les múltiples tasques que realitzen els joves del projecte jove (podeu recuperar aquests i altres vídeos al nostra canal de youtube). Seguidament la Patrícia Morales es va encarregar de presentar el nou programa de micromacenatge per recaptar fons destinats al projecte de Salut, que s’iniciarà en breu.

La Manisha, juntament amb la Pratibha i la Pratikshya (dues estudiants nepaleses), van aportar l’apunt musical i dinàmic de la vetllada amb una dansa nepalesa.

A continuació, la Marina Viñas va presentar la nova comissió de dinamització, i com a exemple, va presentar l’Anna i la Cèlia, dues estudiants de batxillerat que han centrat el seu treball de recerca en una campanya de màrqueting per l’associació. L’Anna Bunet va ser l’encarregada de fer el reconeixement als i les voluntàries, el motor de la nostra associació.

Finalment va arribar el punt central de la nostra vetllada d’enguany, la presentació del documental AMA DABLAM, a mans del cap de l’expedició Sergi Mingote.

Per acabar, la Cristina Morales va tancar la trobada amb una rifa i va convidar a tots els assistents a un piscolabis de productes nepalesos.

Gràcies a totes i cadascuna de les persones que van fer possible aquesta 23a trobada. I sobretot, gràcies per venir i col·laborar. Amb tot, vam aconseguir recaptar 600€!

Moltes gràcies també al Cercle per cedir el magnífic espai per a realitzar-hi la trobada solidària i per tot el suport organitzatiu.