Awasuka

Namasté Sati!

Ja estem assentats a Bhimphedi!
Aquesta setmana hem començat les nostres tasques preparant el començament del Retrofitting a Supping!
La caminada de pujada ens sembla preciosa i ja anem ubicant cada casa per arribar-hi sense problemes. Sempre hi ha alguna nena disposada a ajudar-nos amb les dreceres del camí, que s’agraeixen molt!

La primera reunió conjunta amb els beneficiaris dels habitatges als què els farem el retrofitting va ser molt productiva, ja que van signar l’acord amb les condicions establertes per les dues parts i els facilitem la llista amb els materials necessaris per a començar les obres després de les festes nacionals de Dashain.

Ahir vam fer la primera compra a Hetauda de materials per a tres de les cinc famílies, així que ja estem en plena feina i amb moltes ganes de començar les obres!
Diumenge tornarem amb les dues famílies que falten per poder comprar també els seus materials i ja tenir-los tots.

En el nostre temps lliure, també estem a càrrec de la coordinació d’unes activitats esportives els divendres a la tarda a la Khelkud Griha [Casa dels Esports al prototip Dhunga Mato].
La nostra intenció és crear l’hàbit que els nois i noies del poble es reuneixin fent esport en aquest espai públic tan versàtil. A més, tenim la sort que en Sebas és monitor de campaments i gestiona molt bé l’organització. La setmana passada va ser un èxit amb els nens i nenes de Balmandir !! A veure si aconseguim també que les nenes de Supping baixin i formin part d’això.

5