Esdeveniments

Sopar solidari a Vilassar

El dissabte 6 d’octubre vam celebrar un sopar solidari a Vilassar de Mar organitzat pel Grup Òlvia (grup de consum alternatiu, ecològic, ètic, responsable i de proximitat) al Casal Popular Atzari.

A les 6 de la tarda ja van arribar al casal els més puntuals per a ajudar a cuinar. I en mitja hora teniem un equip de 15 persones tallant verdures, i amassant i estenent la massa amb el corró.

No sabiem quanta gent vindria, a Vilassar sembla que els agrada improvisar. Però l’Esther i en Joan ho tenien tot ben preparat. Han tingut bons entrenaments al Nepal de flexibilitat i adaptació (veieu el seu projecte a Panauti: https://www.facebook.com/subharambhaorganic/).

A mesura que passava l’estona la pila de menjar preparat augmenta, però també el nombre de gent que espera, amb converses culinaries, sobre el Nepal i molts més temes.

Són les 8.30 i ja ho tenim tot llest. Hem posat totes les taules que teniem disponibles i han quedat plenes amb 72 persones amb ganes de tastar nous plats i de col·laborar amb una bona causa.

Tothom afamat menja les verdures, pollastre, “pakhodes” i “puris” tot especiat amb un gust de gingebre i espècies nepaleses. La Manisha i la Yangjien (acabada d’arribar del Nepal) van cantar unes cançons i després van arribar les postres i el “dud ko chyia” (el te nepalès amb llet).

Tothom ajuda a recollir amb un somriure i la panxa contenta. Ha estat una vetllada molt agradable i de ben segur que ho repetirem l’any que ve. Moltes gràcies a tothom!

Gràcies a que en Joan i l’Esther havien aconseguit recaptar prèviament els diners per a les despeses sopar, vam aconseguir en aquesta nit màgica un total de 962,9€ per als projectes d’Amics del Nepal!

El proper menjar solidari serà un sopar de momos a Benicarló, on segur que serà un gran èxit, perquè l’organitza en Tonyo i la penya Setrill. Si coneixeu algun lloc i prou gent per a organitzar un d’aquests actes, no dubteu en posar-vos en contacte amb Amics del Nepal.