Bhimphedi CH Cases d'acolliment Hores socials (SH) Programa de joves

Bhimphedi Balman Market (4a edició)

Un cop més els joves d’Amics del Nepal van visitar la casa d’acolliment de Bhimphedi per organitzar l’esdeveniment mensual. Aquest cop el famós BALMAN MARKET que s’organitza 4 vegades a l’any. L’objectiu d’aquesta activitat és fer que els nens i nenes entenguin que no tot cau del cel i que la majoria de vegades cal treballar de valent per aconseguir tot allò que volem. Així durant tres mesos els nens ajuden a la casa d’acolliment per aconseguir punts que canviaran per “Rúpies Balman”. En clau de joc, els infants s’involucren en totes les tasques del centre d’acollida: a la cuina, en la neteja general del centre, en l’hort i fins i tot organitzen activitats pròpies per poder aconseguir punts extra.
El moment arriba cada 4 mesos i els nens i nenes poden trobar al mercat roba, jocs i joguines, equipament esportiu i de vegades algun aparell electrònic. Evidentment no és un mercat real, però és una manera de mantenir altes les expectatives i alhora espantar la mandra de la vida diària.