Esdeveniments

El divendres 23 de novembre celebrarem la trobada anual d’Amics del Nepal.

Un any més, us volem acostar a un país que enamora, sobretot per la seva gent, però també per les seves muntanyes i paisatges.

Aquest any farem cim amb un convidat molt especial. Compartirem la trobada amb en Sergi Mingote, un alpinista que compagina l’esport amb la solidaritat. Com a alpinista, ha fet més de 20 expedicions per tot el món i l’any passat després de conquerir el cim de l’Ama Dablam (6812m) va visitar, amb el seu equip, la casa d’acollida de Bhimphedi. Tota aquella aventura va donar lloc a un documental que volem compartir amb tots vosaltres.

Actualment, en Sergi Mingote està immers en un nou projecte solidari: 3×8000, que l’ha portat a Nepal aquesta tardor, on ha assolit el Manaslu (8.163 m). Aquest cim, sumat al Broad Peak (8.051 m) i el K2 (8.611 m), assolits aquest estiu sumen 3 cims dels 6 vuit mil previstos en menys d’un any. Si Mingote aconsegueix la pròxima primavera, conquerir el Kanchenjunga (8.586 m), el Lhotse (8.516m) i l’Everest (8.848 m), es convertirà en el primer alpinista mundial en pujar les 3 muntanyes més altes del món en només un any.

Segur que les seves vivències no ens deixaran indiferents i serà una manera més d’acostar-nos a un país fascinant.

I com cada any, podeu aprofitar la trobada per veure una pinzellada de les tasques realitzades per Amics del Nepal el 2018 i adquirir calendaris, loteria, samarretes de nous colors i regals solidaris per Nadal.

Finalment amanirem la festa amb un petit pica-pica Nepalès.

No t’ho perdis! tenim ganes de veure’t!