Amor CH Voluntariat

Els voluntaris ja estan a Mahendranagar

Els voluntaris d’aquest estiu ja estan a Mahendranagar i estan treballant de valent fent moltes activitats amb tots els nens d’Amor Children’s Home. El divendres passat van fer alguns jocs amb els nens i després van veure una pel·lícula de dibuixos, “Coco”. Durant el dia juguen amb ells i per les tardes fan activitats. Han aprofitat per acabar de pintar tots els noms del mural del menjador. El dissabte, després de dinar, van anar al parc de la ciutat per fer una gimcana i van menjar samosas per berenar.

També estan fent tallers de reciclatge. Amb els més grans han fet saboneres amb bases d’ampolla i amb els petits han decorat les papereres amb pintures que distribuiran per tot el Hostel. També van fer pilotes malabars utilitzant globus per jugar i ara poden gaudir d’activitats al llarg del dia amb elles.

Tots ho estan gaudint molt. Gràcies per la feinada!