Amor CH Voluntariat de salut

Projecte de salut a Amor Children’s Home

Aquests dies, la Montse, la metgessa del Projecte de Salut es troba a Amor Children’s Home. Està fent una feinada i continuant el projecte que es va desenvolupar els anys anteriors. Primer de tot ha comprat el que faltava per tenir una farmaciola completa, i després ha fet revisió mèdica a tots els nens. Els nens a qui es va sospitar alteració a les dents durant la revisió mèdica, han anat a la visita del dentista per valorar diagnòstic i plantejar tractament. Dels 9 nens, 8 necessitaran tractament odontològic.

Per tal d’assegurar una bona salut bucodental, ha fet el taller de raspallat de dents. Ens comenta que ha sigut un recordatori, ja que els nens saben perfectament com fer-ho. Hi han assistit tots els nens d’Amor Children’s Home i s’hi han involucrat també als cuidadors i les cuidadores del centre. També han vist un vídeo d’animació sobre raspallat de dents (com i quan), i després han assegurat que tots els nens tinguin el seu raspall de dents i tub de pasta a l’habitació. Finalment, han fet la part pràctica, raspallant-se les dents a la aixeta comuna.