Amor CH

Xarrades a Amor Children’s Home

Quan els nostres joves viatjen a qualsevol de les cases d’acolliment a les que Amics del Nepal dóna suport, sempre es guarden un temps per xerrar amb els nens i adolescents per tal de veure com es senten, quines necessitats tenen mentre tots junts intenten veure si hi ha qualsevol problema. Crèixer en una casa d’acolliment pot de vegades resultar difícil per als nens i és important parlar i intercanviar experiències per tal de què els nens es coneixin altres realitats i punts de vista.
Al final del dia, després de sopar i de les activitats sempre guardem una estona per seure tots junts en rotllana i veure si en el grup hi ha preocupacions així com compartir amb ells experiències de vida de la capital i com és estudiar a Kathmandu.
És un espai d’intercanvi i compartir en què poc a poc els nens poden trobar la manera d’expressar els seus sentiments i opinions mentre fan crèixer la seva confiança amb ells mateixos i descobreixen un camí per dir el que pensen.

Related Post