Amor CH

Xerrades a Amor Children’s Home

Quan els nostres joves viatgen a qualsevol de les cases d’acolliment a les que Amics del Nepal dóna suport, sempre es guarden un temps per xerrar amb els nens i adolescents per tal de veure com se senten i quines necessitats tenen, mentre tots junts intenten veure si hi ha qualsevol problema. Créixer en una casa d’acolliment pot de vegades resultar difícil per als nens i és important parlar i intercanviar experiències per tal que els nens coneguin altres realitats i punts de vista.
Al final del dia, després de sopar i de les activitats sempre guarden una estona per seure tots junts en rotllana i veure si en el grup hi ha preocupacions, així com compartir tots junts experiències de vida a la capital i com és estudiar a Kathmandu.
És un espai d’intercanvi i compartir en que poc a poc els nens poden trobar la manera d’expressar els seus sentiments i opinions mentre fan créixer la seva confiança amb ells mateixos i descobreixen un camí per dir el que pensen.