Biratnagar CH

Activitats d’esport al Purwanchal Ashram a Biratnagar

Biratnagar és a gairebé 400 km de Kathmandu. Allà Amics del Nepal dóna suport a Purwanchal Ashram, una casa d’acolliment per a 60 nens i nenes. La gran distància que separa aquest centre del Centre d’Activitats de Kathmandu no va ser un obstacle per què en Prakash, en Dil, en Rohit i en Daniel (president d’Amics del Nepal) es desplacessin en més de 12 hores d’autobús per anar i per a tornar travessant l’espectacular riu Koshi.

Va ser la primera visita de membres del centre d’activitats per a realitzar esdeveniments a la casa d’acolliment de Biratnagar i va ser una gran experiència. Vam tenir l’oportunitat de conèixe’ns els uns als altres a través dels diferents jocs que vam proposar amb l’objectiu de despertar la curiositat dels nens i nenes així com fer-los col·laborar els uns amb els altres. Aquest vegada vam decidir organitzar un esdeveniment esportiu per què els nens poguessin conèixer diferents modalitats com el futbol, el badminton o el joc d’estirar la corda, el estira-i-arronsa. Dos dies van ser suficients per què els infants estiguessin còmodes amb l’equip dels joves.

Fer activitats d’animació per als nens que viuen una situació social difícil és molt important per ajudar-los a sentir-se part del grup així com ajudar-los a descobrir el seu potencial i capacitats.

També ens va servir per a conèixer els nois que fan classe 10 i el proper abril vindran al centre d’activitats d’Amics del Nepal a fer el curs pont “Després dels examens de SEE”.

Fins aviat Biratnagar! Fins aviat amics!