KEBS Programa d'infants Suport a les famílies

Reunió de pares al Centre d’Activitats

El 2 de juny va tenir lloc una reunió de pares dels estudiants patrocinats per Amics del Nepal en què es va poder compartir amb tots ells el que fem al centre d’activitats quan els seus fills es van unint després de l’escola, de diumenge a dijous. A la reunió van participar 14 pares dels 16 estudiants que acudeixen regularment al centre. A causa de la seva visita a Bhimphedi, el nou coordinador del centre, Prakash Pant, no va poder estar present, pel que aquesta reunió va ser comandada pel Rohit, Asmita i Dil. El temes tractats van ser els següents:

1. Assistència dels estudiants
2. Examen setmanal de la matrícula
4. Rendiment Escolar
5. Comportament social

No hi ha hagut queixes per part dels mestres sobre l’assistència, el bon comportament i la bona presentació dels alumnes a les classes del centre, pel que els pares es van mostrar feliços del que fan i donen als seus fills al centre.

Alhora, els pares han compartit el problema que tenen amb l’escola KEBS (on els seus fills estan becats per AN), on ha canviat la política des de fa un mes. La nova política fa que cobrin 50 rupies en absència dels estudiants. Als pares no els agrada aquesta política perquè quan truquen per avisar de l’absència d’un fill l’administració de kebs no rep el telèfon i, per tant, ens demanen que intentem resoldre aquest problema.

Tractarem aquest problema en la propera reunió mensual amb la direcció de l’escola Kebs, així com seguirem mantenint aquest tipus de reunions que son tan enriquidores per tots plegats: Pares, estudiants i personal d’Amics del Nepal.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès