Cases d'acolliment Esdeveniments Hores socials (SH) Programa de joves

Siphal Food Fest

El dissabte 26 de maig es va tornar a realitzar el tradicional esdeveniment a Siphal Children Protection Home, on cuinem tots junts (joves d’Amics del Nepal i beneficiaris de Siphal) MO: MOs (Dumpling) per aproximadament 80 nens, incloent el personal i els estudiants especials.
El festival es va dur a terme en unes 4 hores, gràcies al fet que tots els nens del centre van estar actius i dedicats de ple a la feina. Es va notar especialment que estaven gaudint del que estaven fent al veure el nivell de cooperació que van tenir amb els més grans.
Food Fest és un esdeveniment per ajudar els nens a fer coses junts treballant en equip amb un objectiu comú. Els nens mentre cuinaven van gaudir de la festa del menjar i es va poder veure un somriure a la cara de tots.

Us deixem un vídeo per conèixer millor l’esdeveniment: