Esdeveniments

Renovació de junta i d’il·lusió

Cada dos anys, a l’assamblea d’Amics del Nepal és l’hora de renovar la junta directiva. Aquest any tres membres han demanat de sortir de la junta per falta de temps: la Rocio que ara està a l’arxipèlag de Cabo Verde, dirigint una ONG de preservació de la fauna marina. La Neus ha estat mare. I el Sergio que entre guardia i guardia a l’hospital no trobava prou temps. El nostre agraïment a tots tres per la seva dedicació a la Junta Directiva d’Amics del Nepal i de ben segur que seguiran col·laborant amb l’associació en tot allò que els seus nous reptes els permetin.

Tres persones molt actives a l’assossiació s’han ofert per entrar a la junta directiva: la Marina i en Jordi que han estat al Nepal de voluntaris varies vegades i aquí han organitzat obres de teatre, concerts i quintos en benefici de l’ONG. La tercera incorporació és la Manisha que és la primera nepalesa que entra a la Junta Directiva d’Amics del Nepal. Benvinguts i bona feina!

Com hem fet els darrers 4 anys, aquest cop també hem fem rotació de càrrecs a la junta directiva. Per als propers dos anys, en Daniel pren la presidència i la Patricia la vicepresidència.

A l’assamblea, a més dels canvis de junta, es van presentar també les activitats i comptes del 2017 i els pressupostos i objectius estratègics per al 2018.

Per a preparar aquesta assamblea i per a marcar els objectius estratègics l’equip de treball ens vam reunir tot un dia en un entorn privilegiat.

La nova junta agraeix la confiança de tots els Amics i es compromet a treballar amb honestedat i persistència amb l’objectiu principal de donar suport i ajudar els col·lectius més desafavorits del Nepal. Animem a tots aquells amics que vulguin participar en la gestió de la ONG en contactar-nos.

Després de 23 anys, seguim!