Classes experimentals (EL) Programa d'infants

Dissabte social

Des que va començar el curs escolar a l’Abril, cada dissabte els estudiants d’educació secundària venen al centre d’activitats de Kathmandu. En sessions de dues hores els nois i noues aprenen noves tècniques mentre adquireixen nous coneixements.

Durant tot l’any els estudiants desenvoluparan diferents projectes i ara per ara estan treballant per crear i realitzar un curtmetratge ells mateixos. Des que han començat aquest taller han descobert tot el que es pot fer amb una càmara i han explorat diferents formats com videoclip, curtmetratges de ficció i fins i tot un lib dub.

El nostre objectiu és oferir un espai comunitari on els nois i noies tinguin la possibilitat d’aprendre gratuïtament en differents tallers de video, dana i arts, coneixements que no s’abarquen a l’escolar però són necessaris pel desenvolupament personal.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès