Bhimphedi CH Esdeveniments

Repte Migranodearena 2018. #Kmpernepal

De Barcelona a Bhimphedi hi ha 7480km. Ens hem proposat sumar kilòmetres entre tots i totes per aconseguir recaptar aquesta quantitat en € i poder renovar les infraestructures i mobiliari de la casa d’acolliment de Bhimphedi (Nepal). El repte #Kmpernepal comença amb el cop de mà del medallista parlímpic Miguel Luque Ávila..

Fa 17 anys Amics del Nepal va construir la casa d’acolliment de Balmandir a Bhimphedi, una localitat rural a 60km – per carretera – de Kathmandu (Nepal). Al 2007 la ONG en va assumir tota la gestió i s’encarrega íntegrament fins a dia d’avui de facilitar una llar, educació, salut, benestar i tot allò necessari perquè nens i nenes creixin en un ambient sa i segur. Actualment hi viuen 34 nens i nenes i des de la seva inauguració ha estat la llar de gairebé 200 infants.

Participar de forma activa en tirar aquest projecte endavant és un dels esforços diaris de l’ONG, per aconseguir que aquests infants tinguin els mateixos drets i oportunitats que tothom. Cada any la ONG cobreix totes les despeses que se’n deriven, però les infraestructures necessiten renovacions després de 17 anys de funcionament i per aconseguir-ho necessitem un cop de mà.

Amb 7480€ aconseguirem reparar els sostres per evitar les goteres, construir llits i lliteres per petits i grans, comprar matalassos, roba de llit i coixins per a tothom, bancs i taules pel menjador, armaris per poder guardar la roba, i arreglar tots aquells petits desperfectes que van creixent amb el pas del temps.

Amics del Nepal ha engegat un repte a la plataforma Migranodearena per tal d’aconseguir aquests diners tan necessaris per seguir mantenint l’estàndard de qualitat necessari a la casa d’acollida de Bhimphedi.

Suma-t’hi!!

VES AL REPTE

 

  • Repte 2018 Balmandir Amics del Nepal