Hores socials (SH) Programa de joves Suport als joves

Projecte de Joves 2018/19

L’objectiu principal del nostre programa per a joves és involucrar un jove capacitat i educat en activitats de benestar social. La joventut és la força impulsora del canvi, pel que és necessari donar-los suport per donar-los l’oportunitat de convertir-se en agents actius del desenvolupament.

Tots els anys, a l’abril, rebem als estudiants que han acabat la seva educació secundària i que estan experimentant el seu propi desenvolupament personal, mentre els introduïm a manejar les seves diferents habilitats per crear projectes socials i activitats per donar suport a la societat i impulsar el canvi en les seves pròpies comunitats.

Quan s’inscriguin en el programa, la seva primera experiència serà respondre preguntes molt bàsiques que tenen respostes molt àmplies i que han estat en boca de tots els filòsofs: Qui sóc? On som? Què podem fer per millorar el nostre entorn? A mesura que responen a aquestes preguntes, hauran de passar per diferents eines i instruments que desenvoluparan diferents habilitats: vídeo, fotografia, programes d’ordinador, Internet, teatre, arts com pintura, disseny i poesia …

El tren està en marxa, nous joves van a bord. Aviat començaran posar de la seva part per al canvi social i el desenvolupament, creant els seus propis projectes, i veuran com poden fer del lloc on viuen un lloc millor per a les properes generacions.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès

Us deixem un vídeo fet pels propis joves com a presentació del nou curs!