Bhimphedi CH Programa de joves

Bhimphedi Pickle

L’Achaar és un aliment que dóna un sabor picant únic al menjar i augmenta el sabor del plat.

El 19 de maig de 2018 es va tornar a repetir l’esdeveniment Bhimphedi Pickle al centre d’acollida de Balmandir-Bhimphedi. Hi van participar tots els nens i joves del centre, inclosos els més petits que van tenir la seva pròpia olla per preparar la conserva.
L’objectiu principal era fer 20 pots de conserva però, amb la dedicació de tots i cadascun dels nens, la producció va augmentar a uns 45 pots.

Va ser un esdeveniment reeixit on van aprendre a fer cogombres usant la tècnica de la conserva. És una habilitat vital bàsica per als nens i poden aprendre a conservar el menjar durant un llarg període de temps. El motiu principal d’aquest esdeveniment és aprendre a preservar el menjar per a aquest monsó i tenir un aliment complementari a la dieta diària de tots aquests nens i joves.

Us mostrem un vídeo explicatiu de l’esdeveniment. Esperem que el gaudiu!