Esdeveniments Programa d'expansió Programa d'infants Programa de joves

Cerimònia d’inauguració Centre d’Activitats

El passat 21 d’abril es va celebrar la cerimònia d’inauguració del nou centre d’activitats d’Amics del Nepal a la comunitat de Maijubahal, a Kathmandu.

Tots els familiars dels beneficiaris del projecte educatiu i el projecte Jove, i membres d’Amics del Nepal, van estar presents en el dia.

El programa va començar a les 11:15h amb un breu ball d’obertura fet pels pels estudiants i joves que assisteixen al centre diàriament. Un cop acabat, els estudiants de classe 11 van representar la seva obra de teatre dedicada al malbaratament (que tant d’èxit està tenint a les escoles de la vall de Kathmandu) i els nens petits de la classe de ball van presentar la seva coreografia.

A més d’això, es van dur a terme altres activitats per a estudiants i familiars com el taller de ciències (donat per l’Anna Brunet, vice-presidenta de l’associació, i el Sonik, un dels joves beneficiaris del Projecte Jove), un espectacle de màgia (Amb el Rojan i la Sommaya, ambdós del Projecte Jove), un taller de pintura de cares (amb el Rohit, coordinador del Projecte Jove, i el Pramod, comptable de l’associació a Kathmandu), d’escalèxtric (l’Urgen i el Manoj, del Projecte Jove) , i una mostra de com es pot crear electricitat amb una bicicleta (a càrrec de la Jakuna, del Projecte Jove).

Un cop acabades les activitats es van servir alguns entrepans i refrescs i es va convèncer als familiars dels nens i joves de ballar tots de manera conjunta com a fi de festa.

Totes les persones que van estar presents realment van gaudir el programa i les activitats.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès