Hores socials (SH) Programa de joves

Classes d’informàtica

El passat 15 d’abril van començar les classes d’informàtica al Centre d’activitats d’Amics del Nepal a Katmandú.

Atès que els estudiants no tenien gaires coneixements informàtics de base, les classes estan resultant molt fructíferes per a ells, ja que els dóna opció als nois d’investigar, treballar de formes diferents i aprendre moltíssimes coses noves.

De moment les classes estan dividides en dos torns perquè els estudiants puguin aprendre més i més ràpid i puguem, a més, realitzar un seguiment dels alumnes més personalitzat.

D’aquesta manera, el curs queda dividit de la següent manera.

7h00-8h00: 6 estudiants
15h00-16h00: 7 estudiants

Incloent tots dos torns, tenim un total de 13 estudiants, tots ells de la comunitat de Maijubahal.

El curs ofereix un paquet bàsic, que consta de classes en Microsoft Office (Word, Excel i Power-point), escriptura en anglès i nepalès i nocions de Gmail.
A més, s’ofereix un programa avançat d’Adobe Photoshop, Il·lustrador Adobe i Adobe Premiere, i un programa especialitzat d’acord a les necessitats dels estudiants.

A part d’això, tenim el curs de disseny de pàgines web fent servir un domini secundari (www.wordpress.com) que s’ensenya després del final del curs com un projecte de tancament.

Les classes funcionen sense problemes i l’interès dels estudiants va en augment dia rere dia. El nombre d’estudiants encara està en tendència creixent pel que, de ser necessari, s’afegirà un torn més.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès