Amor CH FIBS Programa de joves Voluntariat de salut

Tallers a l’escola FIBS de Mahendranagar

Salut Amics del Nepal

Un equip de nois de projecte Jove d’Amics del Nepal- Biren, Sonik, Ashmita i Pramod – junt amb la vicepresidenta Anna Brunet i la voluntària Marina Viñas, totes dues biòlogues, van realitzar un taller de ciència el passat 16 de març a la Florida school durant el seu viatge a Mahendranagar.

Aprofitant l’estada a la ciutat es va visitar de nou el centre d’acollida Amor Children’s Home, propietat de Childre’s Home – contrapart d’Amics del Nepal -, i on col·laborem des dels inicis de l’associació.

El taller va versar sobre els bacteris, però abans de posar-se a la feina tot l’equip i prop de 45 alumnes van fer alguns Warm-ups  per posar-se a to.

El taller es va dirigir als estudiants dels graus 9 i 10 i va ser dissenyat en quatre parts: la boca, l’estómac, l’intestí i els jocs de bacteris, amb l’objectiu d’ensenyar als estudiants sobre la presència de bacteris en el cos humà.
“On viuen els bacteris ?, Són tots els bacteris dolents ?, Com ajuden els bacteris al nostre cos?” Com el bacteri entra al nostre cos i passa a l’estómac i l’intestí ?, etc. ”

Els alumnes van obtenir respostes a totes aquestes preguntes a través d’aquest taller. Va ser una experiència divertida i enriquidora per a l’equip de joves, mentre els estudiants van descobrir un nou món d’una manera divertida.

 

  • Salut Amics del Nepal