Bhimphedi CH Esdeveniments

Repte 2018 Renovar infraestructures i mobiliari de Balmandir

Repte Balmandir Amics del Nepal
 Des de fa 17 anys que vam construir la casa d’acolliment a Bhimphedi hem acompanyat en el seu creixement gairebé més de 200 nens i nenes fins que han crescut i han pogut ser independents i autònoms. A Balmandir quan marxa un nen n’arriba un de nou i en els últims dos anys han arribat a Bhimphedi 10 nens i nenes d’entre 3 i 6 anys. Déu infants que creixerant amb els seus germans i germanes més grans, aniran a l’escola, es barallaran i menjaran dal bhat amb la mà.

A Amics del Nepal seguim amb la força del primer dia, lluitant per què aquests nens i nenes puguin crèixer tot rebent una educació, un llit, un plat a taula i ajut en tot allò que puguin necessitar.

La nostra feina no acaba i un dels nostres reptes de 2018 és aconseguir renovar les instal·lacions de Balmandir per què les parets, els llits, els sostres siguin forts; i poder tenir les taules del menjador, els bancs, armaris i estanteries llestes pels nous infants que les faran servir durant molts anys.

2018 serà l’any de renovar tota la infraestructura i mobiliari, per què Balmandir pugui seguir acollint tots aquells nens i nenes que ho necessitin.

 

  • Repte 2018 Balmandir Amics del Nepal