Bhimphedi CH Esdeveniments Hores socials (SH) Programa de joves

Tercer BalmanMarket

Bhimphedi Amics del Nepal

Els Bhimphedi Events són activitats que els joves del Projecte Jove d’Amics del Nepal organitzen tots els mesos per als nens de la Bhimphedi Children’s Home. Durant tot l’any hem anat organitzant aquestes activitats que fan que els nens gaudeixin i aprenguin alhora.

Des de juliol de 2017 s’han organitzat excursions, tallers de cuina, sessions de conscienciació sobre la salut, sessions de vídeo i fins a 3 Balmanmarkets. De fet, el cap de setmana va tenir lloc el tercer Balmanmarket.

El Balmanmarket és un esdeveniment que es porta a terme cada quatre mesos i en el qual els nens poden arribar a “comprar” alguns productes que no tenen l’oportunitat d’obtenir en el seu dia a dia. Poden obtenir rellotges, auriculars, altaveus, articles esportius, roba o fins i tot alguns jocs. Durant 3 mesos els nens realitzen tasques extra al jardí de la casa i a la cuina i, d’aquesta manera, poden obtenir punts que poden canviar per Balmanrupees amb els quals podran “comprar” nous articles.

Amb aquest joc els nens aprenen que no tot és gratuït i que sovint ens hem d’esforçar per obtenir coses que, encara que ens agraden i ens fan la vida més fàcil, realment no necessitem. A més, desperta el costat més solidari dels més grans de la casa, que compren articles pels més menuts amb els punts que ells han aconseguit.

L’esdeveniment mobilitza a tots els nens, des dels més petits fins als més grans, tant que fins i tot volen vendre els seus propis articles per obtenir més Balmanrupees!

 

  • Bimphedi Amics del Nepal