Bhimphedi CH Programa de joves Setmana social (SW)

Els joves de Bhimphedi arriben a Kathmandu

Joves Amics del Nepal

Ja han arribat: El Sujan, l’Arjun, el Kush i el Love ja són a Kathmandu i es preparen per començar una nova etapa de la seva vida. Després de passar la seva infantesa a la casa d’acolliment de Balmandir a Bhimphedi, en un entorn rural, han arribat a la xocant i colpejadora capital del Nepal.

A Kathmandu s’han instal·lat als voltants del Centre d’activitats i oficines d’Amics on hem pogut llogar dues habitacions sota la supervisió de l’encarregada del centre, Sarada Moktan, per poder allotjar-los durant els primers mesos  i donar-los un cop de mà per poder-se adaptar a l’ambient metropolità mentre van fent nous Amics i comencen a buscar les seves primeres feines.

Ara s’han integrat al Program Jove, i durant dos mesos buscaran i investigaran quins són els seus interessos per poder escollir els seus estudis superiors. És el principi del viatge! No serà fàcil, però qualsevol viatge té els seus sotracs i aventures; i amb el nostre suport i el de tot l’equip aconseguiran poder seguir estudiant i introduir-se al món laboral.

 

  • Joves Amics del Nepal