Classes experimentals (EL) Classes per projectes (PBL) Esdeveniments KEBS Programa de joves

Visita al museu de l’aviació

El passat 15 d’abril, els estudiants de primària i secundària beneficiaris del projecte educatiu KEBS, juntament amb alguns estudiants de la comunitat de Maijubahal que assisteixen a les classes del Centre d’Activitats d’Amics del Nepal a Kathmandu van fer una visita al Museu de l’Aviació, que es troba prop de l’aeroport Tribhuvan, Sinamangal.

28 nens acompanyats per 4 joves del Projecte Jove d’AN van caminar fins al museu, que és a prop del centre d’activitats. Un cop allà, els nens i joves van mostrar la seva emoció, ja que el museu estava acabat d’inaugurar i cap d’ells no l’havia visitat abans.

Després d’una visita a l’interior d’un avió, van assistir a la projecció d’un breu documental sobre com es va desenvolupar el museu, què hi ha dins del museu i molt més. Un cop acabat el documental, tocava comprovar en directe el contingut del mateix.

El Museu de l’Aviació és el museu d’avions recentment construït a la vall de Kathmandu i va ser desenvolupat pel Capità Bed Upreti i el seu equip.

El museu consta de set seccions diferents:

  • Dues seccions de vídeo documentals,
  • Secció de models d’avions en miniatura,
  • Secció d’avions Fokker de 100 places,
  • Secció de galeria de fotos
  • Cabina de vol
  • Cafè

Finalment la visita va acabar fent fotos grupals. Va ser una visita educativa realment interessant per a tots ells.

 

  • Educatiu Amics del Nepal