Hores socials (SH) Programa de joves

Nous tallers sobre el malbaratament

Joves Amics del Nepal

En l’últim mes, els estudiants del Projecte Jove d’Amics del Nepal van visitar 3 noves escoles per continuar amb les obres de teatre i els tallers de coneixement destinats a la conscienciació en la gestió de residus, un problema molt important en la societat nepalesa.

Més de 100 estudiants van assistir als tallers, on sempre és interessant comprovar com s’involucren amb l’obra de teatre i aprenen de manera divertida a segregar el malbaratament. És cert que amb aquest projecte no començaran a gestionar el malbaratament el mateix dia, però la idea es mantindrà com una llavor en les seves ments i, tard o d’hora, comprendran com d’important és per al nostre medi ambient i les nostres pròpies vides prendre cura de les nostres deixalles. L’equip d’ensenyament de les tres escoles van felicitar l’equip de joves per ser capaços d’unir la diversió i el coneixement.
Aquest proper mes de març es continuarà amb les visites a les escoles per acabar un any més de consciència i compromís amb la societat.

Les escoles que es van visitar en aquesta ocasió van ser Mahan Siddharta, Bishwo Shiakshaya Sadan i Shree Bal Bebasaye Khendra Madyamik Vidyala, totes elles als barris de Maijubahal i Siphal, Kathmandu.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès

 

  • Joves Amics del Nepal