Notícies

Nou Centre d’Activitats a Katmandú

Amics del Nepal

Actualment el local que allotja les oficines des d’on es fa tota la gestió del programes i projectes de l’associació al Nepal també s’ha convertit, des del 2016, en un espai per a la comunitat. En l’últim mes, tot veient la necessitat de tenir un espai més ampli per donar cabuda a cada cop més assistents, Amics del Nepal ha trobat un nou espai al mateix barri.

De la mà del joves s’ha habilitat un antic habitatge i amb tan sols 7 dies s’ha netejat, reparat, pintat i adequat per  transformar-lo en un punt de trobada de joves, dones, nens i nenes. L’Amics Activities Centre vindria a ser com allò que coneixem com un Centre Cívic des d’on les 11 del matí fins a les 7 de la tarda s’hi ofereixen activitats obertes a totes les edats.

El nou espai allotja una sala per l’oficina, una sala d’informàtica, la cuina / sala de reunions i la sala d’activitats. Sessions d’accions socials, classes d’alfabetització, classe d’informàtica i suport escolar, i també classes de dansa; més de 60 alumnes i 7 professors. El nostre objectiu: obrir el centre 12 hores el dia.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès

Us deixem un video presentació del nou centre: