Amor CH FIBS Programa de joves Setmana social (SW)

Teatre a Mahendranagar

Joves Amics del Nepal

El passat 9 de desembre un equip de joves del Projecte Jove d’Amics del Nepal va anar a Mahendranagar amb l’objectiu de realitzar una obra de teatre i tallers sobre la gestió de residus a Florida School i el centre d’acollida d’Amor Children’s Home. A banda d’això, també volien començar el curs de WLP a Mahendra.

Així, el dia 12 va ser la data escollida per fer l’obra de teatre. Els estudiants van ser els nostres principals espectadors, tot i que tots els professors, els estudiants de Plus 2 i gent del poble es van unir també a veure l’espectacle. Al final vam tenir 500 persones gaudint de l’obra!

Després de l’obra de teatre, es van realitzar tallers amb les classes 6, 7 i 8. Vam fer primer alguns jocs i vam començar posteriorment amb els tallers sobre òrgans del cos humà, materials de ciències, un joc destinat a aprendre sobre la gestió de residus, upcycling, etc.

El upcycling és d’enorme interès pels estudiants, ja que tracta bàsicament de com transformar un objecte considerat escombraries en un producte nou, d’igual o major utilitat i valor que l’anterior. Els ensenyem diversos productes d’aquest tipus, com un portallapis, una rosa de plàstic, una flor de paper o una cistella.

Fins i tot els mestres es van mostrar tan interessats en ensenyar als seus estudiants sobre el upcycling, que ens van demanar que féssim dues sessions, de manera que vam realitzar tallers de dos dies per a ells.

 

  • Joves Amics del Nepal