Classes de dansa Esdeveniments

Concurs de dansa

Joves Amics del Nepal

Un any més i per tercer consecutiu els joves han organitzat la AMICS DANCE COMPETITION a la comunitat de Maijubahal a Kathmandu, i un cop més ha sigut un èxit. Aquest any potser ha sigut el més intens de tots… Més de 40 participants, 5 hores consecutives sense parar i un públic entregat als participants.

Aquest esdeveniment té com objectiu no tan sols impulsar les arts com  a mitjà de comunicació si no també enfortir la vida de la comunitat i crear un punt de trobada on a través del lleure i l’espectacle la gent es trobi, parli i comparteixi.

La dansa a Nepal és present en tots els aspectes de la vida quotidiana i aquest espai creat pel jovent d’Amics dóna una nova oportunitat a nens, nenes i adolescents per compartir les seves cultura tradicions i alhora noves tècniques de dansa.

Va ser una experiència única i inoblidable tan pels participants com pel públic i el jurat que ho van tenir difícil per escollir els galardonats.

Aquest any per primer cop vam tenir la presència d’una participant amb diversitat funcional que va deixar bocabadat a públic i jurat. L’actitud és tot i la dansa mai deixarà d’impulsar i enfortir l’esperit humà.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès

 

  • Joves Amics del Nepal